yangın kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangına karşı güvende sınırlanmak amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanların dirilik güvenliğini hazırlamak için kapı kasası ve kullanılan sair aksesuarlarıyla emniyet örgütleme etmekteyiz.

Bu nedenle, satın iktibas kararı vermeden önce yangın bapsı aksesuarlarının kalitesi dikkate kızılınmalıdır. Hatta aksesuarların kalitesi, yangın kapısının uzun vadedeki başarımını etkiler.

Menteşeler: Mühür menteşeler, yangın esnasında bapnın çerçeveye bandajlı konumda kalmasını esenlar.

Yangın yönetmeliğine yakışır bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Bu baplar taban olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır geçmek üzere iki gruba ayrılır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara normal olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın nizamlı testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile alakadar araştırma geliştirme çtuzakışmalarımız vardır. 

çatı dışına yapılan yangın merdiveni çıkış esnasında düşme, kayma gibi olumsuz durumlar evetşanmaması namına korkuluklu olacak şekilde tasarlanmalıdır. Merdiven çıkış noktasında önem alan kapı mutlaka kolaylıkla açılabilmelidir.

Yangın kapisinda panik bar kolu ürkü çabucak bapnın haydi haydi açılması midein kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, alelumum A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında yaşama ve esrar kaybını önlemek amacı ile 120 an süresince erdemli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış semtüne sevap ürkü bar kolu bulunmasıdır.

Toplumsal aritmetik ile giriş yap Google Twitter Feysbuk Apple Şifre Tecdit Şifre tecdit birliksını gönderebilmemiz bağırsakin e-posta adresinize ihtiyacımız var.

Çıkış mesafelerinin kapıdan kırmızıındığı çatı kullanma sınıflarında, bir koridor sineindeki 2 yangın merdiveni arasındaki resmiyet, yağmurlama sistemi olmayan dokumalarda koridor uzunluğunun yarısından ve evetğmurlama sistemi olan strüktürlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca mümteni.

Yangın bapsı kilidi takılırken dikkat edilmesi müstelzim en önemli ilke panik pas ile uyumlu Yangın Çıkış Kapısı olması, panik bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin işsiza düşmesidir.

Report this wiki page